Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic

Notícies

« Torna al llistat

4 de juny de 2012

La bona salut de la DO Tarragona s'ha demostrat aquest cap de setmana a la Rambla

La bona salut de la DO Tarragona s'ha demostrat aquest cap de setmana a la Rambla

La Fira del Vi de la DO Tarragona va tancar dissabte al vespre la seva catorzena edició amb la satisfacció d’haver assolit els resultats plantejats inicialment. A les vuit del vespre, dues hores abans de la finalització de la fira, s’havien arribat als 20.000 tastos i per tant, a les deu de la nit, s’esperava superar les 22.0000 degustacions, tot i la incertesa per l’anunci d’una climatologia adversa en la jornada de clausura. Enguany han estat presents a la Rambla Nova de Tarragona un total de 19 cellers que han ofert més de 100 vins.

A banda de les xifres, el president de la DO Tarragona, Josep Lluís Grogués, ha destacat el coneixement i l’interés que molts visitants, ja siguin de Tarragona o d’altres ciutats, tenen pels cellers i pels vins de la DO. Grogués també considera que la fira és una demostració del bon moment que viu la DO amb la incorporació de nous cellers i en la cada vegada més destacada presència dels vins de la DO Tarragona en els establiments del sector de la restauració de Tarragona i de la resta de localitats del Camp de Tarragona.

La Fira de la DO Tarragona va iniciar-se el divendres a la tarda, un dia que es va aprofitar per lliurar els premis del Concurs de Vins Embotellats que es va celebrar a la Facultat d’Enologia de la URV. Al llarg del dissabte i el diumenge, l’estand de tastos del consell també va acollir diferents sessions de tastos de vins que van reunir un centenar d’interessats en els vins de la DO Tarragona.

Font: delcamp.cat
 

Pujar