Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic(ELIMINAR)

Pla Estratègic

Torna al llistat d'altres plans estratègics

Eix de la C-17

Projecte creat amb l’objectiu d’enfortir l’activitat econòmica al voltant de la C-17, integra ajuntaments com Mollet del Vallès, Granollers i Vic, que tracen les bases d’un projecte comú. L’objectiu és treballar conjuntament perquè la C-17 esdevingui un motor econòmic, a partir de la necessitat que el món local aposti per la seva indústria com a valor inherent al país.

Els alcaldes implicats consideren imprescindible la participació del sector privat, especialment de cara a buscar noves relacions amb les empreses amb l’objectiu de sortir de la crisi. Es busca aprofitar la potencialitat de les empreses i crear sinèrgies amb els territoris.

Existeix la intenció d’involucrar en el projecte altres municipis (com la Garriga, Manlleu o Ripoll), la Universitat de Vic i el centre de serveis avançats a les empreses de Granollers.

Es complementa amb un projecte com és la Taula C17, Bracons i Eix Transversal (Taula d’Innovació Agroalimentària), espai de trobada entre entitats, administracions i empreses del sector agroalimentari d’aquests eixos de comunicacions.

Enllaç:

Eix de la C-17