Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic(ELIMINAR)

Pla Estratègic

Torna al llistat d'altres plans estratègics

GlobaLleida

Consorci públic constituït el març de 2011 per l’Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, la UdL i les Cambres de Lleida i Tàrrega, preveient-se la futura integració dels consells comarcals de la demarcació. La voluntat de la nova entitat ha estat unir esforços i optimitzar recursos al voltant de la promoció econòmica.

A banda del president i d’un gerent o director funcional, existeix un equip directiu de 4 persones, coordinadores respectivament de les àrees de: Emprenedoria i Creixement Empresarial; Talent i Ocupació; Infraestructures Estratègiques; Cooperació Instituciona i Captació de Recursos. El consorci té també una comissió territorial de 49 membres i una comissió de participació.

Es preveu arribar a uns 20 milions de pressupost en dos anys, generant recursos propis, implicant empreses i entitats financeres i cobrant per alguns serveis. Compta amb una organització a partir de quatre àrees funcionals:Centre d’Emprenedoria Empresarial; Centre de Projectes Estratègics i Territorials; Centre d’Infraestructures Estratègiques (parc científic i tecnològic i polígons de Lleida ciutat); Centre de Talent i Ocupació (incl. mesures de formació i reciclatge).

Existeix una plantilla de 85 persones (76 com a personal laboral, 8 com a eventual i un conseller delegat). Els treballadors de les entitats fundacional podem formar part de la plantilla amb un concurs voluntari d’integració de personal.

Enllaç:

GlobaLleida