Dades de Contacte

Mesa Socioeconòmica del Camp de Tarragona

977 558 773

Correu electrònic(ELIMINAR)

Pla Estratègic

Zevillage, espai de teletreball rural

Projecte sorgit d’un treballador independent d’una editorial de París que va decidir instal•lar-se al camp i treballar via internet. La solitud laboral del dia a dia el va impulsar a agrupar els teletreballadors.

El projecte consisteix en donar cabuda als teletreballadors (assalariats o independents) i a les empreses de dues comarques de Normandia. A més, s’anima els teletreballadors a instal•lar-se allà i s’expliquen els beneficis que rebran.

Inclou l’oferiment de patrocini d’una persona que ajuda els nous veïns en la seva instal•lació, integració a les xarxes locals i espais de reunió i equipaments.

S’ofereix un llistat sobre google maps dels professionals de la zona i es plantegen debats com la viabilitat de portar la connexió de fibra òptica a l’entorn dels pobles.

El networking és un factor d’atracció de gent a les zones rurals, oferint la possibilitat de treballar en un ambient tranquil, reduir costos, optimitzar mitjans comuns i fins i tot treballar junts en determinats projectes. Per aquest motiu es prioritzen temes connexos o compatibles. No només es tracta de connectar professionals entre ells, sinó també d’atreure un perfil específic de treballadors.